Wat anderen zeggen over BASt

Bij een nieuwe website gaan helaas ook wat dingen verloren.
Hier volgen wat quotes van eerdere beoordelingen door tevreden gebruikers.

Over de Long Grind XL

Frans:

"Prima alternatief voor de originele 'Long Grind'. De print is prima maatvast en het ABS materiaal glijdt veel beter over de geleidepen dan het originele stalen tussenstuk van het 'fingernail' hulpstuk. Het extra gat geeft meer mogelijkheden. Het is wel zaak de boel goed schoon te houden. Plastic blijft zacht en slijpsel blijft scherp, maar dat geldt des te meer voor de metalen originelen, waarbij ik veel sneller last had van 'vreten'."

Peter Peer:

"Deze Long Grind XL is een geweldig handig hulpmiddel voor het slijpen van de schaaldraaigutsen die ik gebruik. Deze hebben een andere hoek (55 graden of 60 graden) dan mogelijk met het standaard meegeleverde stalen blokje. Deze uitvoering is van stevig kunststof en gaat lang mee, zelfs bij zeer intensief gebruik."

Over de Slijpmallen

Johan:

"Ik had eerst even wat voorbehoud maar dit slijphulpstuk werkt eigenlijk beter dan het originele.Hier gaat het als een fluitje van een cent mee. Creëer nog van dergelijke dingen en wij zijn u dankbaar."

Peter Peer:

"Dit is een super handige slijpmal! Speciaal gemaakt om schrapers of schuine beitels om te slijpen naar de goede hoek voor zwaluwstaarten. Ik gebruik de kleine schuine beitel van Sorby hiervoor (nummer 864H, 6 mm). Bas heeft deze mal gemaakt met een uitstekende pasvorm voor de ProEdge."

Frans:

"Prima hulpstukje waarmee ik een oude platte beitel kon omslijpen tot een handige schraper, en die schraper eenvoudig op maat scherp kan houden. Het ABS materiaal glijdt soepel door de gleuf in de tafel."

Over werk op maat

Ruben:

"Supertevreden met het resultaat! Leuk dat je ons ook op de hoogte hield van de voortgang tijdens de productie! Voor andere zaken komen we zeker bij je terug."

Menno:

"Robuust en stijlvol. Ideaal als je veel leest."

Rob:

"Dit is zo'n product wat je eigenlijk eerder had moeten kopen. Ik gebruik hem elke dag bij het ontbijt om het nieuws te lezen. Voorheen was het altijd gepiel om je reader op iets te leggen zodat hij schuin genoeg was om te lezen maar hiermee is dat probleem in een keer opgelost. De afwerking is perfect. Aan de onderkant en in de 'sleuf' voor je reader zit kurk om te zorgen dat niets beschadigd als je hem gebruikt. De sleuf is breed genoeg voor verschillende readers."

Jouw Feedback?

Ik hoor graag van je hoe mijn artikelen je bevallen en hoe je ze gebruikt.
Heb je een nieuw idee, laat het vooral weten, ik kan er vast wat mee.
Natuurlijk kan het ook zijn dat je wat minder blij bent; laat vooral wat aan me horen, alleen dan kunnen we het oplossen.

 

Lets Talk