Aftercare

Wat te doen na je bestelling. Alles wat je wil weten over je bestelling, onderhoud en wat te doen als je (on)tevreden bent over je aanschaf.

Voordat je meteen in de pen klimt of contact zoekt; Lees eerst even verder, wellicht staat je antwoord hier al beschreven.

Grote kleine lettertjes

De meest belangrijke aftercare is toch wel wat je rechten zijn; Hier lees je een korte samenvatting, passend bij de Nederlandse Wetgeving omtrent verkoop aan consumenten. Maar lees vooral de Algemene Voorwaarden na voor meer details met nog meer lettertjes.

Inklapbare content

Bedenktijd

Bestellingen kunnen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden geannuleerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opnemen via onderstaand contactformulier of middels reactie op de ordermail.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het artikel retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Op maat gemaakt of gepersonaliseerd

Een aantal artikelen op de site zijn op maat te bestellen, aan te passen of te personaliseren. Houdt er rekening mee dat dit soort maatwerkartikelen uitgezonderd zijn in het wettelijke herroepingsrecht. Ook digitale produkten en ontwerpen vallen hier onder.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je niet tevreden bent met je bestelling. Neem dan vooral even contact op, dan vinden we vast een oplossing.

Verzending in hergebruikte dozen

BASt verzendt waar mogelijk in hergebruikte dozen. Elke ton herbruikbaar golfkarton bespaart meer dan 20.000 liter water, 2.000km brandstof, meer dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266kg aan luchtverontreiniging.
Het kan hierdoor zijn dat artikelen geleverd worden in een doos van een andere (web)winkel, merk of artikel.

Retour verzending

Nadat je gebruikmaakt van het herroepingsrecht, vragen we je om je bestelling inclusief alle toebehoren terug te sturen in de originele staat en verpakking. Zodra het geretourneerde product in goede staat is ontvangen, wordt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen teruggestort. Jouw hulp bij het verzorgen van de geretourneerde items helpt om ze zo min mogelijk te verspillen en bruikbaar te maken voor anderen.

Artikelen die verpakt zijn in een mylar zak met druksluiting zijn te openen zonder schade toe te brengen aan de verpakking; Bij retouren met beschadigde verpakking wordt €1,- ingehouden op het retourbedrag.

Gebruiksschade aan de artikelen, welke voorafgaand niet aangemeld is als een product defect, zal verrekend worden.

Kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Aftercare op Artikelen

 • Aftercare 3D Prints

  Bij het 3D-printen wordt het object opgebouwd uit dunne laagjes die samengesmolten zijn.

  Het is hierdoor normaal om wat lijntjes te zien en incidenteel kleine draadjes of bobbeltjes tegen te komen; deze hebben echter geen invloed op de kwaliteit van het product.

  Door de nauwe toleranties kunnen accessoires soms iets te krap passen. Dit kan meestal eenvoudig worden aangepast met wat schuurpapier of een mesje.

  Mocht je twijfelen, neem dan gerust contact op. Ik help je graag verder.

  Meer over de Materialen 
 • Aftercare Houten Artikelen

  Let op; houten produkten zijn nooit vaatwasserbestendig! Serveerplanken houdt je het langst mooi door ze af te wassen met warm water en een mild schoonmaakmiddel. Gebruik geen schuurspons. Hierna droog je ze af en zet je ze rechtop. Doe dit niet boven de verwarming, want dan kan hout krom trekken. Behandel ze eens per maand met een goede laag olie en laat dit er in trekken. Gewoon een druivenpitolie is al voldoende en is ook nog eens foodsafe.

  Holzbutter, boter voor uw hout

  Geef je hout de beste verzorging met Holzbutter, een volledig natuurlijk onderhoudsmiddel geschikt voor alle houtsoorten en toepassingen van kinderspeelgoed tot snijplanken.

  Het hout behoudt zijn ademende eigenschappen, krijgt een zijdematte glans en wordt beschermd tegen uitdroging.

  Holzbutter, een Zwitsers kwaliteitsproduct, bevat 100% natuurlijke ingrediënten, is huidvriendelijk en veilig voor gebruik met voedsel.

  Bekijk en bestel op Amazon 

Tot Slot; jouw Aftercare?

Je bestelling is met de grootste zorg door mij persoonlijk ontworpen, geproduceerd, ingepakt en verzonden.

 • Happy?

  Als alles aan of zelfs boven je verwachtingen voldoet, waardeer ik het enorm als je een review achterlaat voor het gekochte artikel. Het zou me ook enorm helpen als je een review plaatst op Google, zodat anderen mijn producten ook kunnen vinden. Dank je wel!

  Google Review 
 • Unhappy?

  Waar gewerkt wordt, worden helaas ook fouten gemaakt.
  Is de bestelling niet volledig naar je verwachting, dan hoor ik graag van je via bijvoorbeeld het contactformulier. We vinden vast een oplossing.

  Contact