BASt: vorm, techniek & hout
0

OVER BAS(t)

Wie is Bas

In essentie ben ik Bas: een creatieve oud-IT’er die zijn passie vond in houtbewerking. Met enthousiasme, toewijding en een flinke dosis creativiteit geef ik vorm aan mijn passie. Ik deel mijn unieke kijk op de wereld van hout, techniek en innovatieve oplossingen die ik ontwikkel voor uitdagingen die ik tegenkom.

Mijn achtergrond in IT brengt een frisse kijk op mijn houtwerk. Ik ben voortdurend bezig om nieuwe manieren te ontdekken om mijn passie te delen en anderen te inspireren. Mijn hoofd barst van ideeën die ik graag tot leven breng. Ik geloof in de synergie tussen hout en techniek, en ik laat dit graag zien in mijn creaties, of het nou in hout of 3D print is.

BASt | OVER BAS(t)
Over BASt

WAT iS BASt

BASt is meer dan alleen maar schors. BASt omvat een mix van creativiteit, vernieuwing en toewijding. Mijn houtontwerpen zijn geen standaard creaties; elk stuk heeft zijn eigen persoonlijkheid en verhaal. Met aandacht voor detail en precisie, maak ik unieke en functionele items. Ik richt me ook op verbeteringen in houtbewerkgereedschappen, waarbij ik traditionele en moderne technieken combineer voor betere prestaties en duurzaamheid. Met mijn 3D-printontwerpen voor gereedschap en accessoires verken ik nieuwe mogelijkheden in de wereld van houtbewerking. Kortom, BASt staat voor innovatie, verhalen vertellen via ontwerpen en voortgang in houtbewerkingstechnologie.

En omdat beelden meer dan duizend woorden zeggen…

Terug naar boven